Als je op zoek bent naar een rijschool in Hilversum, moet je zeker eens kijken bij rijschool G. Rijschool G geeft namelijk passende rijlessen in de omgeving van Hilversum. Tevens zijn zij te vinden in Utrecht, IJsselstein, Zeist, Nieuwegein en Houten. Deze rijschool is zelfs uitgeroepen tot de beste rijschool van Utrecht en omgeving. Dus als je je rijbewijs wilt halen voor de schakel auto kun je haast niet om rijschool G heen.

De voordelen van rijschool G
Wanneer je kiest om je rijlessen voor rijbewijs B te gaan volgen bij G, profiteer je van diverse voordelen. Enkele voordelen zijn:

  • Voordelig tarief
  • Geen inschrijfgeld
  • Examengarantie
  • Betaling in termijnen zonder extra kosten
  • Hoog CBR slagingspercentage

Voor studenten rekent rijschool G helemaal een voordelig tarief, zij ontvangen namelijk nog eens 10% korting. Daarnaast koopt G examens in en ben jij dus altijd verzekerd van het kunnen doen van een rijexamen. Het slagingspercentage dat in één keer slaagt, is tussen de 64% en 68%. Zij bieden dus goede rijlessen aan, waardoor het merendeel van de kandidaten in één keer slaagt.

Rijlessen op maat
De rijlessen die je volgt bij G zijn altijd passende rijlessen, speciaal voor jou. Iedere leerling is anders en dus ook de manier van het leren rijden. Jouw wensen staan centraal. De rijinstructeurs passen de lessen aan aan jouw niveau. Dus wanneer je ergens wat meer moeite mee hebt wordt hier simpelweg wat langer bij stil gestaan totdat je het wel goed onder de knie hebt. Alleen op die manier kun jij straks veilig en vol zelfvertrouwen de weg op. Verder biedt rijschool G de mogelijkheid om, naast overdag ook in de avond of in het weekend rijlessen te volgen. Door hun flexibiliteit vind jij altijd wel een mogelijkheid om je rijles te volgen. Vraag gratis een proefles aan bij rijschool Hilversum en laat je overtuigen van de voordelen.